Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 09-10 Ekim'den itibaren Survival Kuralları güncellenecektir. Bölgenizde ne zaman gerçekleştiğini görmek için bakım sürelerini kontrol edin.

PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 09 Ekim 2018
EDT (New York): 6:00 - 21:00, 09 Ekim 2018
UTC: 10:00 PM, 09 Ekim - 1:00, 10 Ekim 2018
UTC + 1 (Londra): 11:00, 09 Ekim - 02:00, 10 Ekim 2018
UTC + 2 (Paris, Berlin): 11:59, 09 Ekim - 3:00, 10 Ekim 2018
UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 10 Ekim 2018
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 10 Ekim 2018
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 10 Ekim 2018
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 10 Ekim 2018

*Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak en kısa sürede yedeklememiz ve en kısa zamanda ASAP yapmamız için elimizden geleni yapacağız.

1.Experience Optimizasyonu
- Ölüm Yarışı Modunda geliştirilmiş görüşlü ateş ve artan araç HP'si;
- Bu haftanın Altın Modu + değiştirildi. Bir sürü keskin nişancı, ghillie takım elbise ve duman bombası eklendi.

2. Optimize Edilmiş Kullanıcı Arabirimi
- Hafta Sonu Rush portalı artık kalıcı bir özellik, ancak olay hala sadece haftasonunda kullanılabilir;
- İçeriği talep edilmeden önce görüntülemek için Hafta Sonu Rush ödül kutularına dokunun;

3.Bug Düzeltmeleri
- Isyan kalkanının bazen görünmediği bir sorun düzeltildi

Hayatta Kalma Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 150 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 144 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 585 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 579 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 435 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 409 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,074 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 900 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 921 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 727 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi