Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları


Dikkat Yaşayanlar:

Survival Kuralları, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 6 Kasım - 7 Kasım arasında güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 6 Kasım 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 6 Kasım 2018
        UTC: 10:00 PM, 21 Ağustos - 1:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 1 (Londra): 11:00 PM, 6 Kasım - 2:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 2 (Paris, Berlin): 11: 59, 21 Ağustos - 03:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 7 Kasım 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 7 Kasım 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.

Özel Not: İçeriğin bir kısmı yama notlarında değişmiştir, en yenisi aşağıdadır.

1. Yeni İçerik
- VIP sistemi çevrimiçi.
· Toplama toplamını biriktirmek için oyuna katılın. VIP seviyesi, up-up miktarı VIP sisteminin gereksinimlerine ulaştığında talep edilebilir ve özel VIP ödülleri talep edilebilir!
- Ödülleri talep etmek için yıldönümü kutlamaları toplayın
· 7 - 27 Kasım tarihleri arasındaki rütbe maçlarına katıl ve haritalar üzerindeki kutlamalar. Görevleri tamamlamak ve yıldönümü sınırlı ödülleri almak için onları toplayın.
· Gazileri hatırlayın veya etkinlik boyunca RoS'a yeni arkadaşlar davet edin ve özel ödüllere erken erişim kazanın.
- Yıldönümü Kutlaması Promosyonu
· Sunucudaki oyuncular her gün 7-27 Kasım ve 15 talep elmas arasında günlük olarak giriş yapabilirler.
· Oyuncular, 7-27 Kasım tarihleri arasında herhangi bir miktarın üst sınırında ek bir% 30 indirim payı alacaklardır.
· Her hafta, 7-27 Kasım arasında, sınırlı bir süre için mevcut olan özel yıldönümleri yayınlanacak. Bunlar olay sırasında görülebilmektedir.
· 7 ve 27 Kasım arasında Gelişmiş ve Klasik Sarf Malzemelerinde zaman-sınırlı hesaplar için sunucuda oyuncularla çalışın.
- Cadılar Bayramı etkinliği sona erdi. Zombi modu şimdi kapalı.
- Boot Camp mevcuttur. 7 Kasım'da bakımdan sonra giriş yaptığınızda Boot Camp etkinliği başlayacak; Boot Camp matkap kılavuzları her gün kilitlenecektir. Ödüller talep etmek ve puan kazanmak için gereken eğitim görevlerini tamamlayın, kalıcı bakış, ateşli silah derisi vb. Gibi yeterli puanlar kazanın ve ödüller talep edin; Önyükleme Kampı olayı 14 gün sürecek. Eksik etkinlik ödüllerinden kaçınmak için lütfen etkinlik zamanına dikkat edin; Oyuncular, drillmanuals yükseltmek için 100 elmas harcayabilir. Ek görev ödülleri talep etmek için yükseltme yapın ve performans görünümü, Kacey ve sınırlı balon paraşütlü cilt gibi puanlar kazanın;
- Otomatik alma işlevi eklendi. Otomatik seçim etkinleştirildikten sonra, uygun araçların alınabileceği bir öğe olduğunda oyuncuların ekipmanına göre uygun öğeler alınacaktır. Otomatik alma, açılan kutuların etrafında tetiklenir. Bu işlev için varsayılan ayar devre dışıdır. Oyuncular bu fonksiyonu ayarlarda etkinleştirebilir ve otomatik olarak alınacak öğelerin türünü, sayısını ve önceliğini de ayarlayabilirler;
- Gold Mode + oyun modu değiştirildi. Bu haftaki oyun modu Bonanza. Çok sayıda gelişmiş silah ve malzeme onmaps mevcuttur;

2. Sezon 4'ün değişme zamanı değişti
- Sezon 4'ün bitiş zamanı 27 Kasım'a değiştirildi;

3. Silah Değiştirme
- Ateşli silah modifikasyonu: ACR hasarı azaltıldı; AR15 hasarı hafifçe arttı ve geri tepme biraz azaldı; PP19 hasarı beenslightly artırıldı ve dergi kapasitesi artırıldı; Vektör magazinecapacity artırıldı;
- G-launcher oyun mekaniği değiştirildi. Bir fırlatma g-fırlatıcısından kovulduğunda ve hedefine çarptığında, patlaması üç saniye geciktirilir (daha önce hiç gecikme olmazdı). Bu süre boyunca okun sonu yanıp söner. Hareketli bir hedef vurulursa, ok ve proje nesneyi izler.

4. Deneyim Optimizasyonu
- Lock sprint'in Alan Kilidi seçeneğinin dinamik etkisi iyileştirildi. Oyuncu her defasında başparmak işaretini tasarım çizgisine sürüklediğinde, dinamik efekt bir süre sonra kaybolacaktır;
- Yeni kontrol ayar seçenekleri eklendi. Oyuncular Classic Mode ve Assist Mode'da basiccontrol ayarlarını seçebilirler. Assist Mode seçildiğinde aşağıdaki ayarlar yapılabilir, Auto open ve Auto pick up; Sprint'in kilitleme ayarının kilitlenmesi Alan kilidi ve direksiyon Direksiyondur. Oyuncular bu iki modun ayarlarını değiştirebilir, ancak değiştirme modları oyuncunun var olan kontrol ayarlarını değiştirir;
- Otomatik açık kapı fonksiyonu geliştirildi. Artık, kapının kapıya bakıp bakmadığına göre kapılar açılır. Kapılar sadece oyuncu kapıya dönük olduğunda openautomatically olacaktır;
- İsim Değiştirme kartı değişikliği. Oyuncuların isim değiştirme kartı kullandıktan sonra adlarını değiştiremedikleri süre 7 günden 1 güne düşürüldü;
- Oyun başladığı zaman meydana gelen yama kontrol süresi, güncellemeyi azaltacak.


5. Optimize UI
- Savaş arayüzünde artan kişiselleştirme derecesi. Minimap, ateşli silahlar, sürüş vb. Düğmelerin boyutunun, yerleştirilmesinin ve saydamlığının özelleştirilmesine izin veren fonksiyonlar eklendi;
- Alan Kilidi alanının (kilit sprint) konumu kişiselleştirilebilir. Oyuncular, konumlarındaki konumunu değiştirebilir;
- Giriş arayüzünün arka planı, üç yıllık Yıldönümü Kutlama geçmişine değiştirildi.

6. Hata Düzeltmeleri
- Bazı sunucularda Diamond Mode'da elmas alamayan küçük bir şansın olduğu bir sorun düzeltildi.
- Cadılar Bayramı olayındaki oyuncuların müşterisi için geri sayımın yanlış olduğu bir sorun düzeltildi;
- Bazı oyuncunun puanlarının anormal gösterimi ile ilgili bir sorun düzeltildi.


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 194 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 188 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 630 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 623 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 437 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 411 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,077 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 902 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 925 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 729 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi