Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat!: 

Hayatta kalma kuralları, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 30 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında güncellenecektir. 

PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6: 00 PM, 30 Ekim 2018           
EDT (New York): 6:00 PM - 9: 00 PM, 30 Ekim 2018           
UTC: 10: 00 PM, Ekim 30-1: 00 am, Ekim 24th, 2018           
UTC+1 (Londra): 11:00 PM, Ekim 30 - 2:00 AM, Ekim 31st, 2018           
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, Ekim 30 - 3:00 am, Ekim 31st, 2018           
UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4:00 am, 31 Ekim 2018           
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 31 Ekim 2018           
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 31 Ekim 2018           
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 31 Ekim 2018 

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.   

1. Yeni İçerik
- Oyuncular sürekli eklenen sprint için yeni otomatik Sprint fonksiyonu. Otomatik sprint'i etkinleştirmek için sol başparmak çubuğunu belirlenmiş alana sürükleyin. Oyuncu tarama ayarlarında geleneksel modu veya sabit alan modunu seçin;
- S4 için yeni bitiş tarihi Kasım. 28. Oyuncuların ilerleme hızını sağlamak için, aynı anda bir ay süren eğitim noktaları etkinliğine ev sahipliği yapacağız. Oyuncular 1 eğitim noktası (100 altın), 2 Eğitim noktası (500 altın) ve 5 eğitim noktası (100 elmas) günlük bir limit satın edebiliyoruz);

2. Deneyim Optimizasyonu
-Oyunculara fps modu için demir manzaraları indirmediklerini hatırlatan açılır pencere mesajını değiştirdi;
- Onlar oyuncunun kapsamı atış haline geldiğinde rakamların görüntülenen etkilerini optimize;
- Bazı dar pencerelerin tonaj mekaniği optimize.
- Optimize hack algılama.

3. Optimize UI
- Araçlar için direksiyon düğmelerinin konumunu ve boyutunu değiştirme;
-Bir yeniden düğmesi savaş arayüzünün sağ alt eklenmiştir. Ateşli silahlar için yeniden yükle düğmesinin orijinal işlevi değişmedi;
- Savaş arayüzündeki düğmeler için özelleştirme düzeyini geliştirdi. Savaş arayüzündeki özelleştirilebilir düğmelerin sayısı arttı. 

4. Hata Düzeltmeleri
- Mermilerin yörüngesini engelleyen bazı binaların sorunu düzeltildi;
- Oyuncuların bazen bağlantıyı kaybettikten sonra sesli mesaj gönderemedikleri ve oyuna girdikleri bir sorunu düzeltti; 
- Huawei onurunun uyumluluk sorunlarını çözdü;
- Bazı oyuncuların gyro sensörleri kullanamayan sorunu düzeltildi;
- Bazı oyuncular şanslı rulet elmas kazanmak zaman ortaya çıkabilecek potansiyel sorunları düzeltildi;
- Bazı oyuncular özel odalar göremiyorum sorunu düzeltildi.

- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex Çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 240 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 232 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,503 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 764 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,228 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 916 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 482 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 6,981 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,030 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (10/9~10/10) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 828 10-09-2018, 08:35 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi