Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 29.08.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat!:

Hayatta kalma kuralları Ağustos güncellenecektir. 28 Ağustos. Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 29. 

        PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6: 00 pm, Ağustos. 28, 2018
        EDT (New York): 6:00 PM - 9: 00 pm, Ağustos. 28, 2018
        UTC: 10: 00 pm, Ağustos. 28-1:00, Ağustos. 29, 2018
        UTC+1 (Londra): 11: 00 PM, Ağustos. 28-2:00, Ağustos. 29, 2018
        UTC+2 (Paris, Berlin): 11: 59 pm, Ağustos. 28-3:00, Ağustos. 29, 2018
        UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4: 00 am, Ağustos. 29, 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Ağustos. 29, 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, Ağustos. 29, 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, Ağustos. 29, 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişmeye tabidir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.

1.  Yeni İçerik:
-Silah Dengeleme: PP19 ve Vector'un tek atış hasarını arttırdı; AN94'ÜN tek atış hasarını arttırdı, orta menzilli zayıflama katsayısı hasarını azalttı ve uzun menzilli zayıflama katsayısı hasarını arttırdı (daha yüksek zayıflama katsayısı daha düşük hasara eşittir).
- Arkadaş listenizdeki arkadaşlar azalan sırayla samimiyet göre sipariş edilecektir.

2.  Genel Deneyim
- Ölüm yarışı modunda öğe listesini optimize.
- Ölüm yarışı moduna özel hızlı kullanım komutları eklendi.
- Ölüm yarışı modunda bazı öğeler için paylaşılan cooldown eklendi. Bir ekip üyesi bir öğe kullandıktan sonra, takımın hiçbir üyesi bu öğeyi bekleme süresinde kullanamaz; bunu yapmaya çalışmak hiçbir etkiye sahip olmayacaktır ve bir komut istemi açılır.
- Trompet fonksiyonu optimize: büyük ölçüde trompet salonda görüntülenen zaman arttı.
- Huawei Nova 3 ve Oppo A5 telefon modelleri için uygundur;

3.  UI
- RPG roket tüp ve el bombası için yörünge etkileri geliştirilmiş;

4.  Hata Düzeltmeleri
- AMD grafik kartları PC sürümünde sorunlara neden olur bir sorun düzeltildi.
- Olası bir geri tepme sorunu düzeltildi.
- Avatarların boynu ve gövdesi arasında bir boşluğun bulunduğu 'Uşak' setindeki görünümlerle ilgili bir sorun düzeltildi;


- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex Çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 2,506 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 2,436 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 2,934 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,881 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 501 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 468 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,130 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 958 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 975 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 786 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi