Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Information 
Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları oyun deneyiminizi iyileştirmek amacıyla 27 Kasım - 28 Kasım arasında güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 27 Kasım 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 27 Kasım 2018
        UTC: 10:00 PM, 21 Ağustos - 1:00, 28 Kasım 2018
        UTC 1 (Londra): 11:00, 27 Kasım - 2:00, 28 Kasım 2018
        UTC 2 (Paris, Berlin): 11: 59, 27 Kasım - 03:00, 28 Kasım 2018
        UTC 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 28 Kasım 2018
        UTC 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 28 Kasım 2018
        UTC 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 28 Kasım 2018
        UTC 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 28 Kasım 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.

1. Yeni İçerik
-Season 5 başlayacak ve Sezon 4, 28 Kasım'da bakımdan sonra istekli olacak. Yeni sezon, rütbe maçlarına ait tüm sıralama verileriyle başlayıp, mevcut savaş istatistikleri ve tarihsel veriler temizlenecektir. Sıradaki maçlara katılan oyuncular, turnuvalara göre turnuvalarda hak iddia edebilirler:
-Şampiyon: Adv. Tedarik biletleri x50, mevsime özel ödül - Dragon Warrior seti, S4 Usta Madalyon;
--Diamond: Adv. Tedarik biletleri x33, mevsime özel ödül - Dragon Warrior seti, S4 Usta Madalyon;
- Platin: Adv. tedarik biletleri x25, mevsime özel ödül - Dragon Warrior seti;
- Altın: Adv. tedarik biletleri x16, mevsime özel ödül - Dragon Warrior seti;
--Silver: Adv. tedarik bileti x8;
--Bronze: Adv. tedarik bileti x5.
-Günlük S4 Eğitim Puanı satışı yeni sezonun başında satışa sunulacak; -Hatarın renginin özelleştirilmesine izin veren yeni özellik eklendi. Oyuncular, çapraz çizgi rengini ve kırmızı nokta, holografik, 2x, 4x, 8x kapsamlarını değiştirebilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz toplam 6 renk şeması vardır;

2. Deneyim Optimizasyonu
-G-Başlatıcılar geliştirildi. Tatar yayı tarafından ateşlenen civataların Thetrajectory düşürülmesi, düşme inişini azaltır. Tatar yayı ile ateşlenen el bombası yörüngesi ayarlandı, hız belirgin bir şekilde arttı ve terbiyeli düşüş azaldı. Gecikmeli detonasyon 3 ila 2 saniye arasında azaltıldı;
- Oyunun sırt çantası arayüzü geliştirildi. Düğme ve düğme bölgesinin boyutu büyütüldü ve kullanılabilirlik geliştirildi. Sırt çantası açıldığında, öğeleri kolayca almak için ekranın sol tarafında öğe alma listesi görüntülenecektir;
-Otomatik pick-up hızı artırıldı;
-Drive Race Modunda switch-driver mantığını optimize etti. Yolcu, sürücü ile bir koltuk değişikliği istemek için bir istek gönderebilir. Sürücü, sayım bitmeden önce harekete geçmezse, geri sayımdan sonra koltuklar otomatik olarak değişecektir.

3. Optimize UI
-Özel Eğitim Misyonu kabul edildi. Görevler tamamlandığında ve söz konusu görev için ödül verildikten sonra, "Tamamlandı" işareti görüntülenecektir;

4. Hata Düzeltmeleri
-İlk şahıs bakışındaki oyuncular atış yaparken çekim yaparken kameraların duvarlardan fırladığı bir sorunla karşılaştı;
- Vivo Y83 ve Lenovo Z5 telefon modellerinin taranması ile ilgili bir sorun;
- Savaşta bazı spreylerin düştüğü bir sorunla karşılaştı;
-Light Sight lobi teması için fon müziği temasının kapalı olamayacağı bir sorunla karşılaştı;
- BootCamp'daki görevler için Weekly SpecialOffer'ın Weekly Pass olarak tanımlandığı bir sorun düzeltildi.


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 414 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 425 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 404 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,061 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 896 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 919 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 725 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 944 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 582 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,185 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi