Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 25-26.09.2018 Güncellemesi - Türkçe&İngilizce Yama Notları
#1
Güncellemeler İngilizce ve Türkçe olarak tek başlık altında paylaşılacaktır. İngilizcesi için aşağı kaydırın.

Rules of Survival 25-26.09.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları


Dikkat Yaşayanlar:


Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 25 Eylül - 26Eylül arasında Hayatta Kalma Kuralları güncellenecektir.


PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 25 Eylül 2018
EDT (New York): 18:00 - 21:00, 25 Eylül 2018
UTC: 10:00, 27 Ağustos - 1: 00, 26 Eylül 2018
UTC + 1 (Londra): 11:00, 27 Ağustos - 2:00, 26 Eylül 2018
UTC + 2 (Paris, Berlin): 11:59, 27 Ağustos - 03:00, 26 Eylül 2018
UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 26 Eylül 2018
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 26 Eylül 2018
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 26 Eylül 2018
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 26 Eylül 2018


* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en üst seviyeyi yapacağız.

1. Yeni İçerik
- Farklı şekillerde ve farklı derecelerde dayanıklılığa sahip olan seviye I, II ve III ayaklı kalkanlar. Hareket hızı, taşıdığınız isyan kalkanına göre değişir. Bir isyan kalkanının dayanıklılığı 0'a ulaştığında, kalkan kırılacak ve ortadan kalkacaktır. Önceki isyan kalkanları kaldırıldı;
- S3 sona erdi ve S4 başladı. S4 eğitim kılavuzlarını açın ve seviye atlamak için kullanılan eğitim puanlarını kazanmak için görevleri tamamlayın. Eğitim seviyenizi yükselttiğinizde, özel eğitim farklılığı ödüllerini talep edebilirsiniz. Daha da şaşırtıcı ayrım ödülleri almak için özel ayrıcalıklar satın alın;
- Yeni sezon başladı rütbeleri ile ilgili tüm sıralama verileri yanı sıra mevcut savaş istatistikleri ve tarihsel veriler temizlenecektir. Sıralama maçlarına katılan oyuncular, sezonlara göre sezon ödüllerini alabilirler.


2. Hata Düzeltmeleri
- Oyuncular müşteri hizmetleri sekmesinde 'fotoğraf çek' seçeneğini belirlediklerinde oyunun beklenmedik bir şekilde kapanacağı bir sorunu giderdi
- Santa saç stilinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili bir sorunu giderdi

Rules of Survival 25-26.09.2018 Güncellemesi - İngilizce Yama Notları

Attention Survivors:


Rules of Survival will be updated from September 25th – September 26th with the aim of improving your gaming experience.


PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6:00 PM, September 25th, 2018           
EDT (New York): 6:00 PM - 9:00 PM, September 25th, 2018           
UTC : 10:00 PM, August 27 - 1:00 AM, September 26th, 2018           
UTC+1 (London): 11:00 PM, August 27 - 2:00 AM, September 26th, 2018           
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, August 27 - 3:00 AM, September 26th, 2018           
UTC+3 (Istanbul, Moscow): 1:00 AM - 4:00 AM, September 26th, 2018           
UTC+7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, September 26th, 2018           
UTC+8 (Singapore, Manila): 06:00 - 09:00, September 26th, 2018           
UTC+9 (Tokyo, Seoul): 07:00 - 10:00, September 26th, 2018


*The maintenance times above are subject to change, but we will do our upmost to get back up and running ASAP.   

1. New Content
-  Added level I, II and III riot shields that are different in shape and have varying degrees of durability. Movement speed varies according to the riot shield you are carrying. When the durability of a riot shield reaches 0, the shield will shatter and disappear. Previous riot shields have been removed;
-  S3 has ended and S4 has begun. Open S4 training manuals and complete tasks to earn training points used to level up. When you upgrade your training level you can claim corresponding special training distinction rewards. Purchase special distinctions to receive even more amazing distinction rewards;
-  When the new season begins all ranking data related to rank matches as well as current battle stats and historical data will be cleared. Players that participated in rank matches can claim season rewards according to tiers.


2.  Bug Fixes
-  Repaired an issue where the game would quit unexpectedly when players select 'take photo' on the customer service tab
-  Repaired an issue concerning the remodeling of the Santa hairstyle

Alıntı: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,624 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 780 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 790 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,243 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 927 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 496 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,008 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,036 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi