Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Information 
 Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları


Dikkat Yaşayanlar:



Hayatta kalma kuralları oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 23 Ekim - 24 Ekim arasında güncellenecektir.

PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 23 Ekim 2018
EDT (New York): 18:00 - 21:00, 23 Ekim 2018
UTC: 10:00, 23 Ekim - 1:00, 24 Ekim 2018
UTC + 1 (Londra): 23: 00-22: 00, 24 Ekim 2018
UTC + 2 (Paris, Berlin): 23:59, 23 Ekim - 3:00, 24 Ekim 2018
UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 24 Ekim 2018
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 24 Ekim 2018
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 24 Ekim 2018
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 24 Ekim 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en üst seviyeyi yapacağız.

1. Yeni İçerik
- Yeni otomatik kapı özelliği eklendi. Oyuncular, açık kapı düğmesinin solundaki otomatik ve manuel kapı ayarları arasında geçiş yapabilirler. Varsayılan ayar kılavuzu. Otomatik kapı özelliği etkinleştirildiğinde, kapılar kapılara yakın olduğunda kapılar otomatik olarak kapanacaktır. Kapılar otomatik olarak kapanmıyor. Oyuncular, Ayarlar menüsünde varsayılan ayarları değiştirebilir;
- Bu haftanın Altın Modu, Av Tüfeği ve Kalkan Savaşı, av tüfeği ve kalkanlarla kuşatıldı.
- Günlük Özel Fırsat'taki En İyileştirme seçeneği TheWlyly Pack arayüzüne taşındı;
- İlk Top-up etkinliği sona erdi. Oyuncular artık ilk kez top up için FirstTop-up Ödülünü alamazlar ancak yine de Aylık Teklifler alabilirler;


2. Deneyim Optimizasyonu
- ACR ve AR15 tüfeklerinin istatistiklerini düzeltmişlerdir: verticalrecoil limitini arttırmış ve her bir saniyenin dikey geri tepme ve yatay geri tepmesini azaltmıştır;
- Vector ve PP19 SMG'lerinin istatistiklerini ayarladı: verticalrecoil limitini arttırdı ve her çekimin dikey geri tepmesini azalttı;
- DSR-1'in gece görüşünün görsel etkilerini optimize etti.
- Karakterler için hareket hızı biraz artırıldı;
- Geliştirilmiş araç patlama etkileri. Bazı tahkim edilmiş araçlar yanmaya devam edecek;
- Geliştirilmiş pencere kasası, dar pencereleri tonozlamayı kolaylaştırır;


3. Optimize UI
- Lobinin UI düzenini değiştirdi. Olaylar, Refah ve Shareicons ekranın sağ üst köşesinde bulunabilir. Hafta SonuRush, Aylık Teklifler, Şanslı Karnaval, Şaşırtıcı, vb. Simgeler lobi arayüzünün sol üst kısmına taşındı. Birlikte sadece üç ikon gösterilecek ve geri kalanı gizlenecektir. Oyuncular gizli simgeleri ortaya çıkarmak için dokunmalıdır.


4. Hata Düzeltmeleri
- Buhar sunucusu ile PC arasındaki görüş mesafesindeki eşitsizlik düzeltildi;


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla
#2
yeni güncelleme ile birlikte neden elmas veriliyor?
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 240 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 232 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 765 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 768 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,228 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 916 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 483 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 6,982 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,030 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (10/9~10/10) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 828 10-09-2018, 08:35 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi