Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 21.08.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Hayatta kalma kuralları Ağustos güncellenecektir. 21 Ağustos. 22 oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla. 

        PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6: 00 pm, Ağustos. 21, 2018
        EDT (New York): 6:00 PM - 9: 00 pm, Ağustos. 21, 2018
        UTC: 10: 00 pm, Ağustos. 21-1:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+1 (Londra): 11: 00 PM, Ağustos. 21-2:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+2 (Paris, Berlin): 11: 59 pm, Ağustos. 21-3:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4: 00 am, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, Ağustos. 22, 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişmeye tabidir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.

1. Yeni İçerik
- İlişki noktaları. Oyuncular arkadaşlar ve savaş ile takım zaman, onlar ilişki noktaları birikebilir. İlişki aktivitesiaynı zamanda kullanılabilir hale gelmiştir. Arkadaşınızla ilişki belirli sayıda ulaştığınızda, bu tür avatar çerçeveleri ve sınırlı zaman kostümleri gibi ödülleri talep edebilirsiniz;
- #Pick'em oyun modu # competitionınterface eklendi. Oyuncular dünya Arena maçlarının sonuçlarını tahmin etmek için altın veya elmas kullanabilirsiniz. Doğru tahmin oyuncular altın veya elmas çok alacaksınız!
- Korkusuz Fiord harita üzerinde Fuzzinator dans izle git!


* Çin Sevgililer Günü için özel etkinlikler Ağustos sunulacak. 22-Ağustos. 29, dahil:
1. Samimi çift: olay sırasında, oyuncular bir arkadaşıyla bir çift oluşturabilir;
2. Özel bağlantı: etkinlik sırasında, oyuncular ödülleri kazanmak için theirsignificant diğer ile takım olabilir;
3. Kitty Assist: özel Fuzzinator (1 gün) iddia ve birlikte gün kutlamak için Çin Sevgililer olay sırasında olayı paylaşın.
(Notlar: Fuzzinator sadece bu olay sırasında kullanılabilir. Kullanmayı unutma.)

2. Genel Deneyim
- Mesafedeki nesneler için optimize edilmiş görüntü efektleri;
- Savaş sırasında optimize eylem etkileri.

3. Hata Düzeltmeleri
- Bombaların zaman zaman duvarlardan geçtiği sorunu düzeltildi;
- Bazı telefon modelleri binalarda cam göstermez sorunu düzeltildi;
- Hiçbir geri tepme sahip bazı ateşli silah sorunu düzeltildi;
- Bazı ülkelerde oyuncular kontör olamaz sorunu düzeltildi.
- Spor arabalar atölyede yükseltilemez bir hata düzeltildi.
- Kalkan tutarken ses efektleri eksik sorunu düzeltildi.


- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex Çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,623 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 780 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 789 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,242 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 926 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 496 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,007 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,035 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi