Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 21.08.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Hayatta kalma kuralları Ağustos güncellenecektir. 21 Ağustos. 22 oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla. 

        PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6: 00 pm, Ağustos. 21, 2018
        EDT (New York): 6:00 PM - 9: 00 pm, Ağustos. 21, 2018
        UTC: 10: 00 pm, Ağustos. 21-1:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+1 (Londra): 11: 00 PM, Ağustos. 21-2:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+2 (Paris, Berlin): 11: 59 pm, Ağustos. 21-3:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4: 00 am, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, Ağustos. 22, 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, Ağustos. 22, 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişmeye tabidir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.

1. Yeni İçerik
- İlişki noktaları. Oyuncular arkadaşlar ve savaş ile takım zaman, onlar ilişki noktaları birikebilir. İlişki aktivitesiaynı zamanda kullanılabilir hale gelmiştir. Arkadaşınızla ilişki belirli sayıda ulaştığınızda, bu tür avatar çerçeveleri ve sınırlı zaman kostümleri gibi ödülleri talep edebilirsiniz;
- #Pick'em oyun modu # competitionınterface eklendi. Oyuncular dünya Arena maçlarının sonuçlarını tahmin etmek için altın veya elmas kullanabilirsiniz. Doğru tahmin oyuncular altın veya elmas çok alacaksınız!
- Korkusuz Fiord harita üzerinde Fuzzinator dans izle git!


* Çin Sevgililer Günü için özel etkinlikler Ağustos sunulacak. 22-Ağustos. 29, dahil:
1. Samimi çift: olay sırasında, oyuncular bir arkadaşıyla bir çift oluşturabilir;
2. Özel bağlantı: etkinlik sırasında, oyuncular ödülleri kazanmak için theirsignificant diğer ile takım olabilir;
3. Kitty Assist: özel Fuzzinator (1 gün) iddia ve birlikte gün kutlamak için Çin Sevgililer olay sırasında olayı paylaşın.
(Notlar: Fuzzinator sadece bu olay sırasında kullanılabilir. Kullanmayı unutma.)

2. Genel Deneyim
- Mesafedeki nesneler için optimize edilmiş görüntü efektleri;
- Savaş sırasında optimize eylem etkileri.

3. Hata Düzeltmeleri
- Bombaların zaman zaman duvarlardan geçtiği sorunu düzeltildi;
- Bazı telefon modelleri binalarda cam göstermez sorunu düzeltildi;
- Hiçbir geri tepme sahip bazı ateşli silah sorunu düzeltildi;
- Bazı ülkelerde oyuncular kontör olamaz sorunu düzeltildi.
- Spor arabalar atölyede yükseltilemez bir hata düzeltildi.
- Kalkan tutarken ses efektleri eksik sorunu düzeltildi.


- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex Çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 150 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 144 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 585 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 579 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 435 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 409 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,074 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 900 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 921 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 727 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi