Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları, oyun deneyiminizi iyileştirmek amacıyla 20 Kasım - 21 Kasım arasında güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 20 Kasım 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 20 Kasım 2018
        UTC: 10:00 PM, 21 Ağustos - 1:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 1 (Londra): 11:00 PM, 20 Kasım - 2:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 2 (Paris, Berlin): 11: 59, 20 Kasım - 03:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 21 Kasım 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 21 Kasım 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.

1. Yeni İçerik
-ROS Ca $ h'n Shoot (Beta) mobileAsian Sunucu artık kullanılabilir.
- Oyuncular her akşam maçlarda elde ettikleri puanlara göre puan kazanabilirler. Haftalık sıralamadaki en iyi 10.000 oyuncu altın madalya kazanırlar.
Sarf malzemeleri çekmek için altın çubuklar kullanılabilir. Ayrıca, nakit olarak takas edilebilirler (Test süresi boyunca değiştirilemez).
-Gold Mode + oyun modu değiştirildi. Bu haftanın oyun modu, Yıkım Uzmanı. RPG rampaları, MGL'ler, G-Launcher'lar vb. Dahil olmak üzere büyük miktarlarda patlayıcı silahlar eklendi.

2. Deneyim Optimizasyonu
-Yeni Ghillie Adasında RPG rampaları ve ACR Rifle ekledi. Fearless Fiord'daki RPG rampalarının sayısını biraz artırdı.
-Yeni oyunda RPG rampaları içeren bir hava tedarik kutusu eklendi. RPG rampaları ve cephaneliği ile ilgili olarak, yeni hava tedarik kutusu aşağıdaki dört gelişmiş öğeden birini rastgele bir şekilde kapatacaktır, lv. 3 kask, lv. 3 bodyarmor, ghillie kıyafeti veya kardiyo tonik.
- Optimize edilmiş sırt çantası deneyimi. Daha geniş bir görsel alan için sırt çantalarının kapsama alanını azaltır. Sırt çantası sekmeleri Itemsand Looks olarak değiştirildi. İlaç dahil olmak üzere tüm oyun içi öğeler Itemtab'a yerleştirildi. Kişisel görünüm, Görünüm sekmesinde görüntülenebilir.

3. Optimize UI
Benim Sayfam Optimize. Oyuncular, diğer oyuncuların avatarlarını tıkladıktan sonra açılan menüye tıklayarak diğer oyuncuların Sayfam'a gidebilirler;
- Sayfama gittikten sonra fotoğrafların indirme hızını artırdı;
- Lobide ayrım portalını optimize etti. Yeni bir "Gizle" düğmesi eklendi. Thedistinction arayüzünü gizlemek için tıklayın ve genişletmek için tekrar tıklayın. Ayrım çubuğunun yüksekliği artık misyon sayısına göre değişmeyecek;
-Optimized giriş arayüzü. Oyuncular oyuna girdiklerinde, sistem otomatik olarak son kez seçilen sunucuyu seçer. Bu arada, ilgili karakter bilgisi. serverelection arayüzünde görüntülenecektir.
Görevlerin yerine getirilmesini kolaylaştırmak için Boot Camp'e bir ipucu eklenmiş bir etiket eklendi.

4. Hata Düzeltmeleri
Yeni lobi teması ile ilgili bir sorun giderildi - Bir satın alma limiti ile ilgili amessage görünen Gelecek Sight. Şimdi doğrudan VIPinterface'e gidecek.
- Bazı oyuncuların Boot Camps tatbikatı kılavuzundaki level70'deki görevleri tamamlayamadığı bir sorun giderildi.
Celebration’ın etkinlik açıklamasında yanlış ödül numarasını düzeltildi.
H5 mini oyun oynarken oyuncular yanlış reklam sayfasına getirildi bir sorun -Repaired.
Bazı Yıldönümü Kutlamaları olaylarının sabit ödül anormallikleri.
İndirimli bilginin düzeltilmiş hatalı çevirisi. AnniversaryCelebration arayüzünde.


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları


Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 413 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 425 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 403 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 376 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 896 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 918 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 725 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 944 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 582 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,185 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi