Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 19-20.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Güncellemeler İngilizce ve Türkçe olarak tek başlık altında paylaşılacaktır. İngilizcesi için aşağı kaydırın.

Rules of Survival 19-20.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 19-20 Haziran arasında güncellenecektir. Bölgenizde ne zaman gerçekleştiğini görmek için bakım sürelerini aşağıda kontrol edin.

UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 16:00, 20 Haziran 2018

1. Yeni İçerik
- Bir öğe eklendi, Daha Fazla Arkadaş Kartı. Oyuncular bunu mağazanın hediye paketi sayfasından satın alabilir ve 30 yaş üstü arkadaşların üst limitini artırmak için kullanabilir. Her oyuncu 10'a kadar Daha Fazla Arkadaş Kartı satın alabilir;
- Aylık teklifler 19-20 Haziran'da bakımdan sonra güncellenecektir (gerçek tarihler saat dilimine göre değişebilir). Shadow Panther'a dikkat!

2. Genel Deneyim
- Arazi Optimizasyonu: Aydınlatmayı optimize ederek geliştirilmiş estetik estetiği; bitki örtüsü estetiğini optimize etti ve ayrıca bitki örtüsü yoğunluğunu ayarladı. İki harita üzerinde çiçek tarlaları ve buğday tarlalarının sunduğu görsel efekt ve kapaklarda önemli gelişmeler oldu.
- Tüm modlara yaslanarak optimize edilmiş çekim ve yeniden yükleme;
- Bir nesne ve düşmana çarpan melee silahların ses efektleri eklendi;
- Kral ve Bronz seviye oyuncular takım oluşturamazlar;

3. UI
- Lobide "Daha Fazla Oyun" simgesini optimize etmek ve güncellemek;

4. Hata Düzeltmeleri
- Oyuncu battıktan sonra kırmızı paketlerin ödüllendirilemeyeceği veya takım modunda oyundan çıktığı sorunun giderilmesi;

Survival Dev Team'in Kuralları

Rules of Survival 19-20.06.2018 Güncellemesi - İngilizce Yama Notları

Attention Survivors:

Rules of Survival will be updated from June 19th - 20th with the aim of improving your gaming experience. Check maintenance times below to see when it takes place in your region.

PDT (Los Angeles): 3:00 PM, - 6:00 PM, June 19th, 2018
EDT (New York): 6:00 PM - 9:00 PM, June 19th, 2018
UTC : 10:00 PM, June 19th - 1:00 AM, June 20th, 2018
UTC+1 (London): 11:00 PM, June 19th - 2:00 AM, June 20th, 2018
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, June 19th - 3:00 AM, June 20th, 2018
UTC+3 (Istanbul, Moscow): 1:00 AM - 4:00 AM, June 20th, 2018
UTC+7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, June 20th, 2018
UTC+8 (Singapore, Manila): 06:00 - 09:00, June 20th, 2018
UTC+9 (Tokyo, Seoul): 07:00 - 10:00, June 20th, 2018

1. New Content
- Added an item, More Friends Card. Players can buy this from the gift pack page of the Store, and use it to increase the upper limit for friends by 30. Each player can buy up to 10 More Friends Cards;
- Monthly offers will be updated after maintenance on June, 19-20 (actual dates may vary with time zone). Watch out for the Shadow Panther!

2. General Experience
- Terrain Optimization: Improved building aesthetics by optimizing lighting; optimized vegetation aesthetics, and also adjusted the overall density of vegetation. Made significant improvements to the visual effects and cover offered by fields of flowers and of wheat on two maps.
- Optimized shooting and reloading while leaning in all modes;
- Sound effects of melee weapons hitting an objects and enemies added;
- King and Bronze tier players cannot form teams;

3. UI
- Optimized and updated the "More Games" icon in the Lobby;

4. Bug Fixes
- Fixed the problem where red packets may not be awarded after the player dies or exits the game in team mode;

Rules of Survival Dev Team

Alıntı:Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,623 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 780 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 789 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,242 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 925 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 496 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,007 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,035 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi