Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 18.09.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat!: 


Hayatta kalma kuralları, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 18 Eylül – 19 Eylül tarihleri arasında güncellenecektir. 


PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6:00 PM, Eylül 18th, 2018           
EDT (New York): 6: 00 PM - 9:00 PM, Eylül 18th, 2018           
UTC: 10: 00 PM, Ağustos 27-1: 00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+1 (Londra): 11:00 PM, Ağustos 27 - 2:00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, Ağustos 27 - 3:00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4: 00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Eylül 19th, 2018           
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, Eylül 19th, 2018           
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, Eylül 19th, 2018 


* Yukarıdaki bakım süreleri değişmeye tabidir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.   


1. Yeni İçerik
- Filipinler'de Tayfun etkilenen olanların desteği, Biz sadece bir hafta, Jane Wayne-Love için özel bir öğe yayımladı.
Bu öğenin satışından elde edilen tüm gelirler etkilenenlere bağışlanacak (elmas oyun içi oranlara göre dolarlara dönüştürülecektir). 
Bu satış sona erdikten sonra, bu öğeyi satın alan bu tür kalpli oyuncuların isimleri oyun Forumu ve resmi web sitesinde yayınlanacak.  
- Altın modu her hafta mevcut yeni oyun modları içerecek şekilde yükseltildi. Bu hafta yaylar, el bombaları, Rpg'ler, el bombası fırlatıcıları gibi çok sayıda ağır silah eklenecektir;
- Sıralanmış oyunlarda bazı araçlar için Stat modifikasyonları: kamyon HP azalmıştır; max. spor otomobillerin dönme yarıçapı ince ayarlanmıştır.


2.  Hata Düzeltmeleri
- Lucky Carnival için simge ve metin açıklaması yanlış bir sorun tamir.
- Kazanılan elmas miktarı nedeniyle uzun oyuncu isimleri görünür değildi bir sorunu tamir.
- Dünya Arena turnuvasında en iyi tohumlanmış ülkeler için rozetler ile ilgili bir sorun düzeltildi (tohumlanmış ülkeler için istatistikler ve rütbe rozetleri yerine gösterildi).
- Portal simgesi güncellendikten sonra kişiselleştirilmiş paketler yenilendiğinde bildirim noktalarının artık ortaya çıkmadığı bir sorunu düzeltin.
- Bir uyarı kullanılamaz oyunculara bildiren sprey boya mekanizması desteklemez oyun sürümleri eklenmiştir. 


- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,624 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 780 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 789 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,242 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 927 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 496 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,008 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,036 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi