Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 18.09.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat!: 


Hayatta kalma kuralları, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 18 Eylül – 19 Eylül tarihleri arasında güncellenecektir. 


PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6:00 PM, Eylül 18th, 2018           
EDT (New York): 6: 00 PM - 9:00 PM, Eylül 18th, 2018           
UTC: 10: 00 PM, Ağustos 27-1: 00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+1 (Londra): 11:00 PM, Ağustos 27 - 2:00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, Ağustos 27 - 3:00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC+3 (İstanbul, Moskova): 1:00 AM - 4: 00 am, Eylül 19th, 2018           
UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Eylül 19th, 2018           
UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, Eylül 19th, 2018           
UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, Eylül 19th, 2018 


* Yukarıdaki bakım süreleri değişmeye tabidir, ancak en kısa sürede geri almak ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.   


1. Yeni İçerik
- Filipinler'de Tayfun etkilenen olanların desteği, Biz sadece bir hafta, Jane Wayne-Love için özel bir öğe yayımladı.
Bu öğenin satışından elde edilen tüm gelirler etkilenenlere bağışlanacak (elmas oyun içi oranlara göre dolarlara dönüştürülecektir). 
Bu satış sona erdikten sonra, bu öğeyi satın alan bu tür kalpli oyuncuların isimleri oyun Forumu ve resmi web sitesinde yayınlanacak.  
- Altın modu her hafta mevcut yeni oyun modları içerecek şekilde yükseltildi. Bu hafta yaylar, el bombaları, Rpg'ler, el bombası fırlatıcıları gibi çok sayıda ağır silah eklenecektir;
- Sıralanmış oyunlarda bazı araçlar için Stat modifikasyonları: kamyon HP azalmıştır; max. spor otomobillerin dönme yarıçapı ince ayarlanmıştır.


2.  Hata Düzeltmeleri
- Lucky Carnival için simge ve metin açıklaması yanlış bir sorun tamir.
- Kazanılan elmas miktarı nedeniyle uzun oyuncu isimleri görünür değildi bir sorunu tamir.
- Dünya Arena turnuvasında en iyi tohumlanmış ülkeler için rozetler ile ilgili bir sorun düzeltildi (tohumlanmış ülkeler için istatistikler ve rütbe rozetleri yerine gösterildi).
- Portal simgesi güncellendikten sonra kişiselleştirilmiş paketler yenilendiğinde bildirim noktalarının artık ortaya çıkmadığı bir sorunu düzeltin.
- Bir uyarı kullanılamaz oyunculara bildiren sprey boya mekanizması desteklemez oyun sürümleri eklenmiştir. 


- Hayatta kalma geliştirme ve Topluluk Ekibinin kuralları

Yandex çeviri ile Türkçeleştirilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 2,506 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 2,436 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 2,934 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,881 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 501 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 468 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,130 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 958 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 975 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 786 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi