Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 14.08.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat Yaşayanlar:

Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 14-15 Ağustos tarihleri arasında Survival Kuralları güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 14 Ağustos 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 14 Ağustos 2018
        UTC: 10:00 PM, 14 Ağustos - 1:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 1 (Londra): 11:00, 14 Ağustos - 2:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 2 (Paris, Berlin): 11:59, 14 Ağustos - 3:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 16:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 15 Ağustos 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 15 Ağustos 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en üst seviyeyi yapacağız.

1. Yeni İçerik
- Av tüfeği hasarı arttı: M870, M1887 ve AA12 için tek atış hasarı arttı;
2. Genel Deneyim
- El bombası camdan kırılabilir ve yoluna devam edebilir;
- Özel oda optimize edildi;
- Öğe bilgilerinin saklanma şeklini optimize eder. Optimizasyon tamamlandıktan sonra, müzikçalar tarafından yakın zamanda satın alınan öğe kayıtları silinecek, ancak bu, gelecekteki kayıtları etkilemeyecek ve daha önceden edinilmiş olan ürünleri etkilemeyecektir.

3. UI
- Optimize edilmiş savaş sonuçları, oyuncu bilgileri, bilgi arayüzü ve uygulama simgesi rozeti;
- Tema arayüzü görünüm arayüzüne taşındı;

4. Hata Düzeltmeleri
- Bazı cihazlar, savaşlar sırasında metin mesajlarının gönderilmesini desteklemiyor (oyunu yeniden indirmeniz gerekiyor)
- Bazı cihazlarda cam normal olarak görüntülenmez;
- Ölüm Yarışı Modunda, oyuncuların bagajdan silah alamamaları ve silahların orta koltuğa geçtiklerinde ortadan kaybolmadıkları savaş jipini etkileyen bir böcek onardı;
- Paylaşılan etkinlik kutularının bazen açılamayacağı bir sorunu giderdi;
- Envanterde edindikleri yeni zamanın türüne bakılmaksızın, oyuncunun paraşüt sekmesine getirildiği bir hata düzeltildi.

-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

 GOOGLE ÇEVİRİ İLE TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞTİR
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 2,506 12-13-2018, 01:17 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 2,436 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 2,934 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,881 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 501 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 468 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,130 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 958 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 975 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 786 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi