Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Oyun deneyiminizi iyileştirmek amacıyla 13 Kasım - 14 Kasım arası Survival Kuralları güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 13 Kasım 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 13 Kasım 2018
        UTC: 10:00 PM, 21 Ağustos - 1:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 1 (Londra): 11:00, 13 Kasım - 14:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 2 (Paris, Berlin): 11: 59, 21 Ağustos - 03:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 14 Kasım 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 14 Kasım 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.

Özel Not: İçeriğin bir kısmı yama notlarında değişmiştir, en yenisi aşağıdadır.

1. Yeni İçerik
  - Kapsamları arasında hızlı geçiş yapabiliyor. Silah oyuncularına takılabilen birden fazla kapsam mevcut olduğunda, oyuncular artık savaş arayüzü üzerindeki kısayol tuşunu kullanarak kapsamlar arasında geçiş yapabilirler;
  - Paraşüt dağıtıldığında yeni kontroller eklendi. Silme artık yönü etkilemiyor, ancak sadece kamera açısını değiştiriyor. Hareket etmek ve döndürmek için sol parmak iziyle kullanın. Oyuncular paraşüt kontrolleri içerilerini değiştirebilir;
  - Minimapta gösterilen ses işaret ekranı eklendi. Oyuncular bu ekranı ayarlarda değiştirebilir;
  - Yeni oluşturulmuş bir karakter, tiyatrosunu tamamladıktan sonra oyuncuların Klasik Mod ve Yardımcı Mod arasında seçim yapmalarına olanak tanıyan yeni bir arayüz eklendi. Oyuncular, ayarlarda istedikleri zaman kontrolleri değiştirebilir ve ayarları tek tek değiştirebilir;

2. Deneyim Optimizasyonu
  - Otomatik açık kapı deneyimini geliştirdi. Açmak ve kapamak için gereken süre kısaltıldı;
  - Isyan kalkanının dayanıklılığını değiştirdi. Maksimum dayanıklılık forlv. 1, 2 ve 3 isyan kalkanları büyük ölçüde azalmıştır;
  - Yükseklikler düştükten sonra geliştirilmiş performans. Timecharacters uzunluğu, yükseklikten düştükten sonra donmuştur. Aşırı yükseklikten düşme, artık yüzüstü duruma giren karakterlerle sonuçlanmaz;
  - Düşürülmüş veya atılacak olan ateşli silahların eklerine neden olan mantığı optimize edin. Mevcut oyundaki ekleri olan bir silah atılırsa, ekler sırt çantasına yerleştirilir, ancak yer yoktur, ekler atılır;
  - Özel ayrım oyun modu genişletildi. Özel ayrışmanın en yüksek seviyesine ulaşıldığında, sürekli dengeleme, oyuncuların ek ödeme madalyaları talep etmesine olanak veren tazminat mekanizmasını harekete geçirir. Özel tazminat tutarı aynı mevsimde kalır;
  - Yolculuk sistemi şimdi Blitzkrieg ve Özel Oda maçlarını kaydediyor;
  - Genel kanalda konuşmak için hoparlörler kullanıldığında, donanımlı madalyonlar görüntülenebilir;

3. Optimize UI
  - Mevcut konumunuzu işaretleyen bir işlev, mini haritayı savaşa eklediğinizde eklenmiştir. Genişletilmiş haritanın rightofuna bir arama çubuğu ve sürgü eklendi; bu da oyuncuların minimapın boyutunu değiştirmesini sağlar;
  - Lobi portalı, bu butona dinamik efektler ekleyerek geliştirildi;
  - Korkusuz Rüşvet ve Havai fişek Gece lobisi temaları artık Pegasus Turbo motosiklet derileri görüntüsünü destekliyor.

4. Hata Düzeltmeleri
  - Redmi 6 Pro, VivoZ1 ve Huawei Nova 3i telefon modellerinin uyarlanması ile ilgili bir sorunu giderdi;
  - Belirli koşullar altında araçların hızının anormal hale geldiği bir sorunu giderdi;
  - Grafikler değiştikten sonra bazı harita öğelerinin anormal görüntüsünü onardı;
  - Düzeltilmiş yanlış çeviriler;
  - Birbirlerine ait olan Cadılar Bayramı çerçevelerinin anormal görüntüsünü onardı;
  - Samsung Galaxy Note 9 kullanıcılarının metinleri girmesini engelleyen bir sorunu giderdi.


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 413 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 425 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 403 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 376 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,061 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 896 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 725 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 944 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 582 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,185 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi