Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 12-13.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Güncellemeler İngilizce ve Türkçe olarak tek başlık altında paylaşılacaktır. İngilizcesi için aşağı kaydırın.

  Rules of Survival 12-13.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları oyun deneyiminizi iyileştirmek amacıyla 12-13 Haziran tarihlerinde güncellenecektir. Bölgenizde nerede olduğunu görmek için Bakım Sürelerini * kontrol edin.

UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 13 Haziran 2018


* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en üst seviyeyi yapacağız.

1. Yeni İçerik
- Sprey boya içeriği eklendi. Oyuncular artık spreyleri mağazadan satın alabilir ve “Looks - Warehouse - Spray” da atılabilir kalemlerde sergilenen 3 spreyi seçebilirler. Oyuncular önceden seçilmiş spreylerinde herhangi bir şeyi etiketleyebilirler!
- Lobby artık araç kaplamalarının görüntüsünü destekliyor. Okul Kampüsü teması Night Shadow serisini desteklerken, Fearless Fiord temaları Phoenix'i (motosiklet) ciddi olarak destekliyor.
- Paralı Lobinin Kullanıcı Arayüzü güncellendi ve paralı askerler için bir filtre eklendi.
- Aylık teklifler 19-20 Haziran sonrası bakımdan sonra güncellenecektir (saat dilimine göre kesin zaman), Crimson Viper'ı kapmak için son şans!

2. Genel Deneyim
- Maks. Yolculuk Sisteminde görüntülenen eşleşme sayısı 100'e ayarlandı.
- FPS modu, şimdi kameranın kamerayı döndürmesini sağlayan Eye Icon'u desteklemektedir.
- Optimize edilmiş araç akustiği.
- Anti-hack önlemlerinin iyileştirilmesi.

3. UI
- Lobi arayüzüne 'MORE' adlı yeni bir seçenek eklendi. Bu seçenek Altın Modu, Elmas Modu ve Özel Mod gibi çoklu oyun modlarını içerir.
- FPS DLC ve Fearless Fiord haritasının indirileceği bağlantılar 'More' arayüzüne taşındı.
- Lobi arayüzü artık 'DAHA FAZLA' olmayan tüm oyun modlarını görüntüler. Oyuncular artık oyun modunu seçebilir ve daha sonra oyuna başlamadan önce tercih ettikleri haritayı seçebilirler.
- Her oyuna kısa bir giriş eklendi. Oyuncular artık '?' Daha fazla bilgi edinmek için her oyun modunun sağ üst köşesindeki simge.

-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

  Rules of Survival 12-13.06.2018 Güncellemesi - İngilizce Yama Notları

Attention Survivors:

Rules of Survival will be updated from Jun. 12th – 13th with the aim of improving your gaming experience. Check Maintenance Times* below to see when it takes place in your region.

        PDT (Los Angeles): 3:00 PM - 6:00 PM, Jun. 12, 2018
        EDT (New York): 6:00 PM - 9:00 PM, Jun. 12, 2018
        UTC : 10:00 PM, Jun. 12 - 1:00 AM, Jun. 13, 2018
        UTC+1 (London): 11:00 PM, Jun. 12 - 2:00 AM, Jun. 13, 2018
        UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, Jun. 12 - 3:00 AM, Jun. 13, 2018
        UTC+3 (Istanbul, Moscow): 1:00 AM - 4:00 AM, Jun. 13, 2018
        UTC+7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, Jun. 13, 2018
        UTC+8 (Singapore, Manila): 06:00 - 09:00, Jun. 13, 2018
        UTC+9 (Tokyo, Seoul): 07:00 - 10:00, Jun. 13, 2018

*The maintenance times above are subject to change, but we will do our upmost to get back up and running ASAP.

1. New Content
- Spray paint content added. Players now can purchase sprays from the store and preselect up to 3 sprays at 'Looks - Warehouse - Spray', which are displayed in throwables. Players can tag anything in the game with their pre-selected sprays!
- The Lobby now supports the display of vehicle skins. The School Campus theme supports the Night Shadow series, while the Fearless Fiord themes support the Phoenix serious (motorcycle).
- The Mercenary Lobby's UI has been updated and a filter for mercenaries has been added.
- Monthly offers will be updated after the Jun. 19-20 maintenance (exact time depending on the time zone), it's the last chance to grab the Crimson Viper!

2. General Experience
- The max. number of matches displayed in the Journey System has been set to 100.
- FPS mode now supports the use of the Eye Icon, which allows the player to rotate the camera.
- Optimized vehicle acoustics.
- Continued improvement of anti-hack measures.

3. UI
- A new option has been added to the Lobby interface, 'MORE'. This option contains multiple game modes, such as Gold Mode, Diamond Mode, and Custom Mode.
- The links to download FPS DLC and the Fearless Fiord map have been moved to the 'More' interface.
- The Lobby interface now displays all of the game modes that are not under 'MORE'. Players can now select game mode and then select their preferred map before starting a game.
- A brief introduction to each game mode has been added. Players now can tap the '?' icon in the top right corner of each game mode to learn more.

-The Rules of Survival Development and Community Team

Alıntı:Bu yazı google çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,624 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 780 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 790 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,243 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 927 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 496 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,008 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,036 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi