Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 11-12.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları, oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 11 Aralık - 12 Aralık tarihleri arasında güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 11 Aralık 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 11 Aralık 2018
        UTC: 10:00 PM, 11 Aralık - 1:00, 12 Aralık 2018
        UTC 1 (Londra): 11:00, 11 Aralık - 02:00, 12 Aralık 2018
        UTC 2 (Paris, Berlin): 11:59, 11 Aralık - 03:00, 12 Aralık 2018
        UTC 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 12 Aralık 2018
        UTC 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 12 Aralık 2018
        UTC 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 12 Aralık 2018
        UTC 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 12 Aralık 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.
1. Yeni İçerik
- RoS Ultra testi başladı. Ghillie Island - Grafiklerin RoS Ultra'ya yükseltilmesini test edecek.
- RoS Ultra'da, oyun içinde gece ve gündüz arasındaki zaman değişiklikleri ve buna karşılık gelen zaman arayüzü eklendi. RoS Ultra'daki Ghillie Adası'na gittikten sonra, oyuncular oyunun mevcut saat ve hava durumunu görebilir. Oyun başladığında oyun içi rastgele seçilir. Oyun ilerledikçe, zaman yavaş yavaş geçecek ve gece ve gündüz arasında değişecektir;
- RoS'ta Ultra kapılar artık parçalara ayrılabilir. Oyuncular kapıları vurduğunda kapılarda yerel hasar meydana gelecektir;

2. Deneyim Optimizasyonu
- Bu hafta, silahlar arasındaki farklı özellikleri ve farklılıkları pekiştirmek için her türlü silahın hissedilmesine ve zarar görmesine bazı düzeltmeler yaptık. Oyuncular bir silah seçerken savaş alanının çevresini düşünmek zorunda kalacaklar. Detaylar aşağıdaki gibidir:
- Tüfek ayarlamaları: aralıklı yangından kaynaklanan hasarlar arttı; geri tepme ateşli silahlardan düştü ve v-geri tepme sınırını artırdı, aynı zamanda tek çekimlerden gelen hasarı hafifçe azalttı. Değişiklikler endişe: M249, AN94, AUG, QBZ;
- SMG ayarlamaları: aralıklı yangından kaynaklanan hasar azaldı; Bazı silahlar için v-recoillimit arttı. Değişiklikler endişe: MP7, MP5, P90;
- Tatar yayı ayarı: azaltılmış v-geri tepme;
- RPG ayarlamaları: RPG'lerin uçuş hızını önemli ölçüde arttırdı ve kendini ve müttefiklerine olan patlama hasarını önemli ölçüde azalttı ve kapağın arkasındaki düşman veya müttefik kuvvetlere önemli ölçüde azaldı. bir duvar;
- Araçtan Zarar Görme Hasarı: Yüksek hızda hareket eden bir araçtan atlamak ve donanımlı bir silahla saldırı başlatmak aşırı etkili bir taktiktir ve bu taktik gereği yüksek hızlı araçlardan atlamanın tehlikelerini hatırlatmak için kullanan oyunculardır. Oyuncular artık araçtan atlarken hasar alacaklar. Hız arttıkça hasar artar;
- Otomatik açık kapı özelliğini geliştirdi: yanıt aralığı artırıldı;
- Bazı telefon modelleri için varsayılan grafik ayarını değiştirdi;
- Oyun Huawei Onur 8x Max, Vivo Y97 ve Vivo X23 destekler;
- Ayarlar arayüzündeki grafikler için ayarları optimize etti. Ayarlar değiştirildikten sonra grafikler daha uzun süre değiştirilebiliyor. Değişiklikler sadece oyuncular arayüzleri kapattıktan sonra gerçekleşir.

3. Optimize UI
- Sayfama bir değişiklik adı arayüzü eklendi;
- Hareket parmaklığı, kişiselleştirme ile ekranın sağ tarafına doğru hareket ettirildiğinde, hareket ve hedef kontrolleri için hareket bölgeleri taraf değiştirir. Hareket parmaklığı ekranın sol tarafında olduğunda, ekranın sol alt köşesi hareket etmekten ve ekranın sağ tarafını hedeflemekten sorumludur. Bununla birlikte, hareket kontrolleri ekranın sağ tarafında yer aldığında, ekranın sağ alt kısmı hareketten sorumlu olacak ve daha sonra ekranın sol tarafı nişan almak için kullanılacaktır.

4. Hata Düzeltmeleri
- Kameranın duvarın içinden geçebileceği bir hata düzeltildi, çünkü bir duvarın yakınında bir kamera, kamera açısını değiştiriyordu;
- Araçların özel efektlerinin anormal görüntüsünü onardı;
- Uçtan uca ekranlarda sırt çantalarının adaptasyonu ile ilgili bir sorunu giderdi;
- Kaydırılabilir kapı fonksiyonunun, oyunun beklenmedik bir şekilde çıkmasına neden olabileceği bir sorunu giderdi;
- Silahları ateşlerken düşük balistik yörünge olasılığının düşük olmasıyla ilgili bir sorunu giderdi.


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları


Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Update Announcement (12/11~12/12) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 2,214 12-13-2018, 01:16 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 2,704 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,652 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 485 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 450 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,119 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 944 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 965 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 774 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 994 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi