Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival - 08.08.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Dikkat Yaşayanlar:

Hayatta kalma kuralları oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 31 Temmuz - 1 Ağustos arasında güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 7 Ağustos 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 7 Ağustos 2018
        UTC: 10:00 PM, 7 Ağustos - 1:00 AM, 8 Ağustos 2018
        UTC + 1 (Londra): 11:00, Ağustos 7 - 2:00, 8 Ağustos 2018
        UTC + 2 (Paris, Berlin): 11: 59, 7 Ağustos - 03:00, 8 Ağustos 2018
        UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 8 Ağustos 2018
        UTC + 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 8 Ağustos 2018
        UTC + 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 8 Ağustos 2018
        UTC + 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 8 Ağustos 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en üst seviyeyi yapacağız.

1. Yeni İçerik
- Yeni tüfek mevcut; QBZ97, aynı zamanda 97 tipi taarruz olarak da bilinir. Bu silah rife cephane kullanıyor ve bulmacalar, dergiler ve kapsamlar ekleyebilir. Kararlı, kısa, Abullpup tarzı saldırı tüfeği iyi bir denge, highaccuracy ve düşük geri tepme sahiptir.
- Firecracker el bombaları artık mevcut.

2. Genel Deneyim
- G-rampaları ve roket tüplerinden ateşlenen mermiler, cam kırıldıktan sonra ilerlemeye devam ediyor.

3. Hata Düzeltmeleri
- Karakterlerin ateşli silahların yanlış bir şekilde taşınmasına neden olan bir hatayı düzeltmek, sıkça işaretlemeden ve FPS modundan sonra işaretçiden sonra çarpıların hatalı olmasına neden olur.
- Var olan cihazların normal ekranını etkileyen bir hata düzeltildi.
- Bazı oyuncuların sunucuya katılmasını engelleyen bir hata düzeltildi, oyun güncellendi.
- Canlı akış düğmesinin ve ayar düğmesinin çakışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
- Pyroclasm deri şimdi Ölüm Yarışı Modunda mevcut

Hayatta Kalma Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Google çeviri ile çevrilmiştir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 367 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 351 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 1,623 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland
  Update Announcement (10/30~10/31) - Rules of Survival ugur-admin 0 778 10-31-2018, 04:15 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival 31.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 789 10-31-2018, 04:13 PM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/23~10/24) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 1,242 10-22-2018, 05:20 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival - 18.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları ugur-admin 0 925 10-18-2018, 11:28 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Update Announcement (10/16~10/17) - Rules of Survival ugur-admin 0 495 10-18-2018, 11:25 AM
Son Yorum: ugur-admin
  Rules of Survival Hack ve Hile Yapanlar (Lütfen Oku) veysel.cmrt 6 7,007 10-16-2018, 02:12 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 9-10.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,034 10-09-2018, 08:40 AM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi