Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 05-06.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Güncellemeler İngilizce ve Türkçe olarak tek başlık altında paylaşılacaktır. İngilizcesi için aşağı kaydırın


 Rules of Survival 05-06.06.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:
Hayatta kalma kuralları Haziran'dan güncellenecektir. Oyun deneyiminizi geliştirmek için 5 - 6. Bölgenizde ne zaman gerçekleştiğini görmek için bakım sürelerini aşağıda kontrol edin.

UTC + 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, Haziran. 6, 2018


Tamamlanma zamanı bir tahmindir ve daha uzun sürebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için elimizden geleni yapacağız.
 
1. Yeni İçerik
- Yeni Şans Karnavalı burada! Şanslı bir daldırmada muhteşem ödüller almak için elmasları harcayın! Oyuncular ayrıca daha büyük sürprizler için şanslı olayları tetikleme şansına da sahipler.
- Oyuncular ve aynı sunucudaki Facebook arkadaşları artık 'Arkadaşlar' listesinde birbirlerini görebiliyorlar.
- Sınırlı bir süre için toplanan bonus. Bu süre zarfında oyuncular, herhangi bir miktar FIVE süreleri eklendikten sonra ek bir ödül talep edebilirler.

2. Genel Deneyim
- İlk ve üçüncü kişi görüşleri arasında geçiş yapmak artık görme hizalamasını etkilemez.
- İlk kişi görünümündeki oyuncular artık yaslanarak çekilebilir.
- Sprint yaparken yeniden yüklerken oyuncuların hareket hızı azalır. - Anti-hack önlemlerinin iyileştirilmesi.

-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

 Rules of Survival 05-06.06.2018 Güncellemesi - İngilizce Yama Notları

Attention Survivors:  
Rules of Survival will be updated from June. 5 – 6 with the aim of improving your gaming experience. Check maintenance times below to see when it takes place in your region.      

PDT (Los Angeles): 3:00 PM, - 6:00 PM, June. 5, 2018
EDT (New York): 6:00 PM - 9:00 PM, June. 5, 2018
UTC : 10:00 PM, June 5. 29 - 1:00 AM, June. 6, 2018
UTC+1 (London): 11:00 PM, June. 5 - 2:00 AM, June. 6, 2018
UTC+2 (Paris, Berlin): 11:59 PM, June .5 - 3:00 AM, June. 6, 2018
UTC+3 (Istanbul, Moscow): 1:00 AM - 4:00 AM, June. 6, 2018
UTC+7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, June. 6, 2018
UTC+8 (Singapore, Manila): 06:00 - 09:00, June. 6, 2018
UTC+9 (Tokyo, Seoul): 07:00 - 10:00, June. 6, 2018

Completion time is an estimate and may run longer, but we will do our best to get back up and running ASAP.
 
1. New Content
- The new Lucky Carnival is here! Spend diamonds to receive amazing prizes in a lucky dip! Players also have a chance of triggering lucky events for even greater surprises.
- Players and their Facebook friends on the same server can now see each other on their 'Friends' list.
- Top-up bonus available for a limited period of time. During this period, players can claim an additional reward after topping up by any amount FIVE times.   

2. General Experience
- Switching between first and third-person views no longer affects sight alignment.
- Players in first-person view now can shoot while leaning.
- Players' movement speed is decreased if reloading while sprinting. - Continued improvement of anti-hack measures.  

-The Rules of Survival Development and Community Team



Alıntı: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yazı google çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 413 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
  Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 424 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 403 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 376 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,060 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 896 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 918 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 725 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 944 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 582 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi