Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
#1
Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 4 Aralık - 5 Aralık arasında Survival Kuralları güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 4 Aralık 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 4 Aralık 2018
        UTC: 10:00 PM, 4 Aralık - 1:00, 5 Aralık 2018
        UTC 1 (Londra): 11:00 PM, 4 Aralık - 2:00, 5 Aralık 2018
        UTC 2 (Paris, Berlin): 11:59, 4 Aralık - 3:00, 5 Aralık 2018
        UTC 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 5 Aralık 2018
        UTC 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 5 Aralık 2018
        UTC 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 5 Aralık 2018
        UTC 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 5 Aralık 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.
1. Yeni İçerik
- 10 Aralık'tan itibaren, hacking olduğu tespit edilen oyunculara ait cihazlar bloke edilecek ve söz konusu cihazların oyuna giriş yapmasına izin verilmeyecek.
- "Birlikte Atla" işlevi eklendi. Oynatıcılar takımdayken, herkesin atlama sahasının aynı olduğundan emin olmak için planörden çıkmadan önce bir takım arkadaşını takip etmeyi seçebilirler. Oyuncular bir atlayışın iniş aşaması sırasında oyuncuları izleyebilirler;

2. Deneyim Optimizasyonu
- Tüfekler: 8x kapsamı tüfeklere ve makineli tüfeklere bağlanamaz;
- Kapsamlar: Unskop animasyonunu basitleştirdi. Unscoping olmayan unscopeanimation atlar;
- Otomatik açık kapı deneyimini geliştirdi. Bu işlev için yanıt aralığı artırıldı;
- Otomatik alma deneyimini geliştirdi. Otomatik olarak açılan öğelerin miktarı, karşılık gelen sınır değer maddelerini aşmayacaktır;
- Eklenmiş kapsamlar artık sadece toplanan kapsamlar ile değiştirilmeyecek;
- Araçtan çıkarken kamera açısı iyileştirildi. Oyuncular, araçta bulundukları zaman, aracın ön yüzüne bakmayacakları zaman, karşı karşıya oldukları yöne bakacaklardır;
- Yangın, amaç, görünüm vb. Düğmeler artık arayüzü toparlamak için PCversions ayarlarında gizlenebilir;
- Crosshair renk özelleştirmesi, PC sürümlerine yeni eklendi. Oyuncular, çarpık olmayan artı işaretlerin artı renklerini ve kırmızı nokta, holografik, 2x, 4x, 8x kapsamlarını değiştirebilir. Seçmek için toplam 6 renk şeması vardır;

3. Optimize UI
- Lobide aydınlatma efektleri ayarlandı;
- Sonuç arayüzünde isim kartlarının pozisyonu optimize edildi;
- Pick-up listesi geliştirildi. Oyuncular sırt üstü oyundaki sırt çantalarını açtıklarında ekranın sol tarafında görünecektir. Ekranın sol tarafındaki ön kontrol arayüzü optimize edilecektir;
- Pick-up listesinden geçerken, oyuncunun görüşü bundan etkilenmeyecektir;


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Cevapla
#2
Saolasın
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Heart Update Announcement (11/27~11/28) - Rules of Survival veysel.cmrt 1 413 12-07-2018, 08:23 PM
Son Yorum: NOXI
Information Update Announcement (12/04~12/05) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 403 12-06-2018, 06:46 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 27-28.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 376 12-06-2018, 06:44 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 20-21.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 1,060 11-22-2018, 12:22 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/20~11/21) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 896 11-22-2018, 12:21 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 13-14.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 918 11-22-2018, 12:18 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Update Announcement (11/13~11/14) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 725 11-22-2018, 12:15 AM
Son Yorum: veysel.cmrt
  Rules of Survival 6-7.11.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 0 944 11-11-2018, 06:47 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Update Announcement (11/6~11/7) - Rules of Survival veysel.cmrt 0 582 11-11-2018, 06:40 PM
Son Yorum: veysel.cmrt
Information Rules of Survival 23-24.10.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları veysel.cmrt 1 2,185 11-11-2018, 03:34 PM
Son Yorum: demirkebapland

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi