Rules of Survival Türkiye Forum - Türkçe Destek

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Rules of Survival 04-05.12.2018 Güncellemesi - Türkçe Yama Notları

Dikkat Yaşayanlar:

Oyun deneyiminizi geliştirmek amacıyla 4 Aralık - 5 Aralık arasında Survival Kuralları güncellenecektir.

        PDT (Los Angeles): 15:00 - 18:00, 4 Aralık 2018
        EDT (New York): 18:00 - 21:00, 4 Aralık 2018
        UTC: 10:00 PM, 4 Aralık - 1:00, 5 Aralık 2018
        UTC 1 (Londra): 11:00 PM, 4 Aralık - 2:00, 5 Aralık 2018
        UTC 2 (Paris, Berlin): 11:59, 4 Aralık - 3:00, 5 Aralık 2018
        UTC 3 (İstanbul, Moskova): 1:00 - 04:00, 5 Aralık 2018
        UTC 7 (Bangkok, Hanoi): 05:00 - 08:00, 5 Aralık 2018
        UTC 8 (Singapur, Manila): 06:00 - 09:00, 5 Aralık 2018
        UTC 9 (Tokyo, Seul): 07:00 - 10:00, 5 Aralık 2018

* Yukarıdaki bakım süreleri değişebilir, ancak ASAP'ı yedeklemek ve çalıştırmak için en çok çalışmamızı yapacağız.
1. Yeni İçerik
- 10 Aralık'tan itibaren, hacking olduğu tespit edilen oyunculara ait cihazlar bloke edilecek ve söz konusu cihazların oyuna giriş yapmasına izin verilmeyecek.
- "Birlikte Atla" işlevi eklendi. Oynatıcılar takımdayken, herkesin atlama sahasının aynı olduğundan emin olmak için planörden çıkmadan önce bir takım arkadaşını takip etmeyi seçebilirler. Oyuncular bir atlayışın iniş aşaması sırasında oyuncuları izleyebilirler;

2. Deneyim Optimizasyonu
- Tüfekler: 8x kapsamı tüfeklere ve makineli tüfeklere bağlanamaz;
- Kapsamlar: Unskop animasyonunu basitleştirdi. Unscoping olmayan unscopeanimation atlar;
- Otomatik açık kapı deneyimini geliştirdi. Bu işlev için yanıt aralığı artırıldı;
- Otomatik alma deneyimini geliştirdi. Otomatik olarak açılan öğelerin miktarı, karşılık gelen sınır değer maddelerini aşmayacaktır;
- Eklenmiş kapsamlar artık sadece toplanan kapsamlar ile değiştirilmeyecek;
- Araçtan çıkarken kamera açısı iyileştirildi. Oyuncular, araçta bulundukları zaman, aracın ön yüzüne bakmayacakları zaman, karşı karşıya oldukları yöne bakacaklardır;
- Yangın, amaç, görünüm vb. Düğmeler artık arayüzü toparlamak için PCversions ayarlarında gizlenebilir;
- Crosshair renk özelleştirmesi, PC sürümlerine yeni eklendi. Oyuncular, çarpık olmayan artı işaretlerin artı renklerini ve kırmızı nokta, holografik, 2x, 4x, 8x kapsamlarını değiştirebilir. Seçmek için toplam 6 renk şeması vardır;

3. Optimize UI
- Lobide aydınlatma efektleri ayarlandı;
- Sonuç arayüzünde isim kartlarının pozisyonu optimize edildi;
- Pick-up listesi geliştirildi. Oyuncular sırt üstü oyundaki sırt çantalarını açtıklarında ekranın sol tarafında görünecektir. Ekranın sol tarafındaki ön kontrol arayüzü optimize edilecektir;
- Pick-up listesinden geçerken, oyuncunun görüşü bundan etkilenmeyecektir;


-Geliştirme Gelişimi ve Topluluk Ekibi Kuralları

Bu yazı Türkçe'ye Google Çeviri ile çevrilmiştir.
Saolasın